یکشنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۵ ۲۰:۰۵ ۸۱
طبقه بندی: آرشیو
چچ

در مجمع عمومی عادی سالیانه کزغال تصویب شد:

تقسیم سود 35 ریالی به ازای هر سهم

مجمع عمومی عادی سال مالی ۱۴۰۴ شرکت زغال سنگ پروده طبس (کزغال) زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری صدر تأمین (تاصیکو) از شرکت های تابعه هلدینگ شستا برگزار شد.

تقسیم سود 35 ریالی به ازای هر سهم

به گزارش روابط عمومی کزغال، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زغال سنگ پروده طبس برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۷۷ درصد سهامداران، حسابرس مستقل و بازرس قانونی و همچنین نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار روز یکشنبه تاریخ ۲۸ تیر ماه سال ۱۴۰۵ در محل مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش تهران و به صورت پخش آنلاین برای اطلاع کلیه سهامداران شرکت، برگزار شد.

در ابتدای جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این مجموعه معدنی، مهدی روئین‌تن، مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس و دبیر مجمع، گزارش فعالیت هیئت مدیره و گزارشی از عملکرد و دستاوردهای کزغال در سال ۱۴۰۴ و همچنین برنامه ها و اهداف توسعه شرکت را ارائه کرد.

وی افزود: سال گذشته کشور با دو جنگ و مشکلات دیگری رو به رو شد که پیامدهای متعددی برای صنایع مختلف داشت اما با این وجود همه تلاش خود را انجام دادیم تا در مجموعه زغال سنگ پروده طبس بهترین عملکرد را داشته باشیم و اقدامات مناسبی را در این زمینه در دستور کار قرار دادیم.

رویین‌تن به راه‌اندازی دهمین کارگاه استخراج مکانیزه، ورود به بازار زغال سنگ حرارتی به منظور تنوع سازی محصول و ورود به بازارهای جدید بویژه صادرات و همچنین طراحی کارگاه های پیشروی جدید در راستای بهبود عملکرد شرکت زغالسنگ پروده طبس و به حداقل رساندن زمان بین دو کارگاه استخراج مکانیزه اشاره کرد و گفت: این اقدامات با اهمیت در سال جاری ثمربخش خواهد بود و عملکرد تولیدی به مراتب بهتری را برای کزغال به ارمغان خواهد آورد.

در ادامه جلسه مجمع عمومی سالیانه شرکت زغال سنگ پروده طبس، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی مربوط به سال مالی منتهی به 29 اسفند ۱۴۰۴ کزغال مطرح و بررسی شد.

کیانی، رییس مجمع در ادامه ضمن قدردانی از عملکرد و گزارشات مالی و مدیریتی شرکت زغال سنگ پروده طبس اظهار کرد: این شرکت در سال مالی سپری شده ۷۰۹،۱۴۶ میلیون ریال سود خالص، ۳،۱۵۳،۹۴۱ میلیون ریال سود عملیاتی ۳۰۰،۲۳۴ تن تولید و ۳۱۷،۹۶۸ تن فروش داشته است که در بین تولید کنندگان زغال سنگ کشور در مقام اول قرار دارد.

در مجمع عمومی عادی سالیانه کزغال با رای حداکثری سهامداران، صورت های مالی کزغال به عنوان اولین بهره بردار معدن تمام مکانیزه استخراج زغال سنگ ایران تصویب و مقرر شد از محل سود انباشته سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ به ازای هر سهم مبلغ ۳۵ ریال سود تقسیم شود.

قابل ذکر است عملکرد، برنامه ها و اهداف توسعه شرکت زغال سنگ پروده طبس در سایه حمایت اعضای هیئت مدیره شرکت و تاصیکو به عنوان سهامدار عمده، مؤید ارزنده بودن سهام کزغال و اهمیت صیانت و حمایت از حقوق سهامدار در سیاست گذاری این شرکت است.

روابط عمومی کزغال

آدرس کوتاه شده: