چهارشنبه, ۲۱ آبان ۱۴۰۴ ۱۰:۲۵ ۳۲
طبقه بندی: آرشیو
چچ

دیدار سرپرست کزغال با رئیس دانشگاه آزاد طبس

سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس، با رئیس جدید این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

دیدار سرپرست کزغال با رئیس دانشگاه آزاد طبس

به گزارش روابط عمومی کزغال، زمانی، سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس روز چهارشنبه 21 آبان ماه 1404 با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس به دیدار جلالی، رئیس جدید دانشگاه رفت.

در ابتدا، سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس ضمن تبریک انتصاب جلالی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس، بر ضرورت توسعه نیروی انسانی متخصص و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه در مسیر توسعه صنعت زغال سنگ تأکید نمود.

زمانی با اشاره به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره‌وری صنعت و معدن اظهار داشت: دانش و پژوهش می‌تواند پشتوانه‌ای اساسی برای صنعت زغال‌سنگ کشور باشد. وی افزود: در این مسیر باید از خام‌فروشی جلوگیری کنیم و با نگاه دانش‌محور، زنجیره ارزش افزوده زغال‌سنگ را در کشور گسترش دهیم.

سرپرست شرکت زغال‌سنگ پروده طبس گفت: این شرکت آماده همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه‌های آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی مشترک دارد تا با تکیه بر دانش بومی، گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار صنعت زغال‌سنگ برداشته شود.

در ادامه، جلالی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس، ضمن قدردانی از حضور سرپرست کزغال و رویکرد تعامل‌محور این شرکت گفت: دانشگاه آزاد اسلامی طبس با دارا بودن بیش از ۶۰ رشته فعال در حوزه‌های مختلف علمی، آماده همکاری با شرکت زغال‌سنگ پروده طبس به ویژه در خصوص راه اندازی پژوهشگاه زغال‌سنگ دارد.

وی با اشاره به ضرورت پیوند دانشگاه و صنعت و معدن افزود: با تعامل سازنده میان مراکز علمی و صنعتی می‌توان زمینه تربیت نیروی کارآمد، ارتقای فناوری‌های معدنی و توسعه بومی دانش مکانیزاسیون را در منطقه فراهم کرد.

قابل ذکر است معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی و مدیران روابط عمومی و دفتر مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در این برنامه حضور داشتند.

آدرس کوتاه شده: