پنجشنبه, ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ ۰۷:۵۲ ۴۵
طبقه بندی: آرشیو
چچ

جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه 1404 کزغال برگزار شد.

جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه اول سال 1404 شرکت زغال سنگ پروده طبس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی کزغال، جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه منتهی به خرداد ماه سال ۱۴۰۴ شرکت زغال سنگ پروده طبس روز شنبه ۸ شهریورماه ۱۴۰۴ با حضور بهزادی، معاون امور شرکت ها، حسینی، معاون مالی و اداری و تعدادی از مدیران هلدینگ صدر تأمین و سرپرست و تعدادی از معاونین شرکت زغال سنگ پروده طبس در سالن جلسات ‌تاصیکو برگزار شد.

جلسه ارزیابی عملکرد سه ماهه اول سال 1404 شرکت زغال سنگ پروده طبس برگزار گردید.

در ابتدای جلسه اسماعیل زمانی، سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس گزارش عملکرد و دستاوردهای شرکت در 3 ماهه اول سال ۱۴۰۴ و همچنین برنامه‌ها و اهداف توسعه این مجموعه بزرگ معدنی را ارائه نمود و گفت در این دوره سه ماهه موفق به انجام 805 متر حفریات زیرزمینی، استخراج 137هزار تن زغال سنگ خام و تولید 73 هزار تن کنسانتره شده ایم.

سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس به اقدامات شرکت در حوزه فعالیت های نوآورانه و دانش بنیان اشاره کرد و گفت نوسانات ارزی و مشکلات تأمین و انتقال ارز جهت واردات لوازم یدکی و ماشین آلات و عدم خودکفایی در تأمین تجهیزات مکانیکی و مخصوصاً برقی بر اساس استانداردهای ایمنی مربوط به معادن زیرزمینی زغال سنگ، از مهمترین مشکلات و موانع پیش رو برای شرکت زغال سنگ پروده طبس می باشد.

وی از مهندسی معکوس قطعات و تجهیزات اساسی و بومی سازی آنها به منظور کاهش نیاز شرکت به تأمین ارز و افزایش ظرفیت تولید از طریق سرمایه گذاری بر روی بلوک ها و محدوده های جدید معدنی همجوار به منظور ارتقای سهم بازار شرکت زغال سنگ پروده طبس نام برد.

سرپرست کزغال به عدم تحقق فروش صادراتی کنسانتره زغال سنگ اشاره کرد و کاهش تولید محصول، افت نرخ های جهانی و عدم امکان ارائه نرخ رقابتی با توجه به هزینه های تمام شده و حجم بسیار پایین تناژ قابل عرضه در مقایسه با بازیگران عمده بازار را از دلایل عدم صادرات این ماده معدنی با ارزش دانست.

در حال حاضر سالیانه به میزان تقریبی ۱.4 میلیون تن کنسانتره در کشور تولید می‌گردد که حدود ۶۱ درصد از این تولید ملی، سهم منطقه معدنی طبس می‌باشد. شرکت زغال سنگ پروده طبس به طور متوسط حدود 48 درصد تولید منطقه‌ای و 2۹ درصد تولید کشوری را به خود اختصاص داده است.

قابل ذکر است شرکت زغال سنگ پروده طبس به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ کشور، زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری صدر تأمین از شرکت‌های تابعه هلدینگ شستا می‌باشد و از اواخر سال ۱۳۹۹ با نماد «کزغال» وارد بازار سرمایه شد. این مجموعه هم‌اکنون نقش کلیدی در تأمین بخش مهمی از نیاز صنعت زغال سنگ کشور ایفا می‌کند.

آدرس کوتاه شده: