یکشنبه, ۰۸ تیر ۱۴۰۴ ۱۱:۵۸ ۵۳
طبقه بندی: آرشیو
چچ

بازدید مدیرعامل هپکو از کزغال

مدیرعامل شرکت تجهیزات سنگین هپکو در سفر به شهرستان طبس استان خراسان جنوبی، از سایت معدن شرکت زغال سنگ پروده طبس بازدید کرد.

بازدید مدیرعامل هپکو از کزغال

به گزارش روابط عمومی کزغال، کاظمی، مدیرعامل و رضایی، مدیر بازاریابی و فروش شرکت تجهیزات سنگین هپکو اراک روز چهارشنبه ۴ تیر ماه ۱۴۰۴ با حضور در سایت معدن شرکت زغال سنگ پروده طبس، از نزدیک در جریان فعالیت های معدنکاری بزرگترین تولید کننده زغال سنگ کشور در اعماق زمین قرار گرفتند و سپس در نشست با زمانی، سرپرست شرکت فرصت‌های همکاری و سرمایه‌گذاری در بخش معدن را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در ابتدای جلسه، زمانی، سرپرست شرکت زغال سنگ پروده طبس ضمن معرفی شرکت، به بیان توانمندی ها و دستاوردهای این مجموعه بزرگ معدنی در تولید ملی زغال سنگ پرداخت و از زحمات و تلاش های گروه هپکو اراک در بومی سازی و ساخت ده دستگاه AFC تقدیر نمود و به فرسوده بودن تجهیزات و ماشین آلات‌ معدنی اشاره کرد و گفت به منظور صرفه جویی ارزی و استقلال اقتصادی و صنعتی کشور به دنبال بومی سازی و ساخت تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز صنعت زغال سنگ به ویژه در سطح مکانیزاسیون هستیم.

در ادامه کاظمی، مدیرعامل شرکت هپکو اراک این بازدید را نشان‌دهنده اهمیت بخش معدن برای شرکت هپکو و همچنین توجه این شرکت به توسعه و ارتقاء زیرساخت‌های معدنی کشور دانست و ضمن ابراز خرسندی از تعاملات انجام شده در خصوص بومی سازی و ساخت ده دستگاه AFC برای اولین بار در ایران، ورود هپکو به زنجیره ارزش تأمین صنعت زغال سنگ را باعث افتخار و بالندگی دانست و برای همکاری های مشترک مورد نیاز این صنعت اعلام آمادگی کرد.

قابل ذکر است شرکت زغال سنگ پروده طبس به عنوان تأمین کننده عمده خوراک ذوب آهن اصفهان و واحدهای کک سازی ایران، زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری صدر تامین از شرکت های تابعه هلدینگ شستا می باشد و از اواخر سال ۱۳۹۹ با نماد کزغال وارد بازار سرمایه شد تا فصل جدیدی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و صنعتی منطقه را شکل دهد.

آدرس کوتاه شده: